OFERTA REVELION BULGARIA 2014

BANSKO

Localizare:

Hotelul Dumanov se află la baza  muntelui Pirin și este situat lângă stația de bază a telecabinei. Hotelul este conceput în stilul tipic antic din Bansko, cu piatră bine combinată și materiale lemnoase.

Facilitati camere:

Hotelul Dumanov dispune de 22 camere duble cu un pat suplimentar, 3 camere triple si 6 apartamente.
Toate camerele sunt dotate cu încălzire individuală. Fiecare camera dubla/tripla este echipată cu un dulap, pat și masa de toaleta, TV prin cablu, conexiune la internet, o baie separată și o terasă spațioasă. Toate camerele duble dispun de un pat suplimentar.
Apartamentele au două camere – un hol cu ​​o mica bucătărie și un dormitor. Fiecare dintre ele are o canapea extensibilă, un dulap, paturi și masa de toaleta, o masa in hol, TV prin cablu, conexiune la internet, un semineu, o baie cu o cadă și o toaletă separată, precum și doua terase.

Facilitati Hotel:

Centrul SPA, jacuzzi – 5 locuri, sauna din lemn de pin finlandez și baie de aburi profesionala. Există o parcare cu supraveghere video, un bancomat, o garderoba de ski si un Internet cafe. Restaurantul “Dumanova Tavern” dispune de 160 de locuri – extrem de spațioase – si de o orchestră locală.
In barul din holul hotelului există un șemineu masiv, un TV cu plasmă și 16 scaune confortabile din piele naturala.

TARIFE REVELION 2014

Perioada

Tip camera

Tip masa

Tarif

27.12.2013 – 03.01.2014 *

Camera dubla

Fara masa

32 euro/persoana

NOTA:

Tariful include accesul gratuit la sauna, sala de fitness si jacuzzi.

Suplimente:

Supliment Mic dejun: 4 euro/adult/zi;
Supliment Demipensiune: 12 euro/adult/zi.
Supliment Cina de Revelion: 54 euro/adult (Optionala).
* Minim 5 nopti de cazare in aceasta perioada.

*
Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *