Sejur SKI 2014 in Bulgaria la Hotel Ela 3*

Localizare:

Hotelul Ela 3* este situat în mijlocul celei mai vechi stațiuni montane din Bulgaria – Borovets. Hotelul este amplasat chiar lângă stația de telecabina catre Yastrebets și Musala Peak și la 300 m de teleski. Avand in vedere locația sa, hotelul este potrivit atât pentru sezonul de iarnă cat și pentru cel de vară.

Facilitati camere:

Hotelul Ela oferă cazare in camere single, camere duble și apartamente; interiorul este proiectat în culori pastelate luminoase, oferind confort. Toate camerele au facilități necesare pentru o odihnă confortabilă. Camerele sunt dotate cu TV prin cablu, acces la internet, telefon, baie cu duș și uscător de păr. Apartamentele și unele camere au balcon și toate camerele au vedere spre partiile împădurite.

Facilitati Hotel:

Centru Business, restaurant si bar.

TARIFE 2014

Perioada

Tip camera

Tip masa

Tarif

11.01.2014-21.02.2014 Camera dubla Mic dejun 26 euro/persoana
22.02.2014-15.03.2014 Camera dubla Mic dejun 20 euro/persoana

NOTA:

Tarifele includ accesul gratuit la internet wi-fi, sala de fitness, club pentru copii si depozit de schiuri.

*
Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *