Revelion Budapesta – Hotel Ibis Heroes 3*

Perioada: 28.12.2013 – 02.01.2014

Cazare: 4 nopti

Traseu: BUDAPESTA – VIENA – DEFILEUL DUNARII

Program:

Ziua 1 / Vineri 28.12.2013 – BUCURESTI – BUDAPESTA
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 19:30 in Bucuresti in Parcarea din fata ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd. Eroilor si plecare la ora 20:00 pe ruta Bucuresti – Budapesta.
Ziua 2 / Sambata 29.12.2013 – BUDAPESTA
Sosire si cazare in Budapesta la hotelul ales. Va propunem sa descoperiti frumusetile Budapestei printr-un tur de oras: Piata Eroilor, Bd. Andrassy, Bazilica Sf. Stefan, Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, unde se va face o scurta pauza pentru a admira panorama orasului Budapesta. Turul nostru continua spre Dealul Gellert, locul in care este situata Citadella Budapestei – fortareata construita la cea mai mare inaltime (235 m), servind in acele timpuri drept punct de observatie militara, iar acum oferindu-ne cea mai buna priveliste a celor doua parti ale capitalei ungare – Buda si Pesta. Tot aici putem admira Statuia Libertatii – simbol al orasului Budapesta. In cursul serii putem participa la cel mai indragit program din Budapesta – Croaziera pe Dunare cu cina festiva, la bordul navei, unde veti fi intampinati cu o bautura de bun venit dupa care puteti degusta preparate reci si calde, salate, cat si preparate traditionale precum sarmalute, gulas si strudele ca desert. Bineinteles toate acestea vor putea fi servite impreuna cu vinul traditional Tokaji. Cazare la Hotel Ibis Heroes 3*.

Localizare pe harta:

Ziua 3 / Duminica 30.12.2013 – BUDAPESTA – VIENA
Mic dejun. Timp liber in Budapesta sau plecare dimineata devreme intr-o excursie optionala spre capitala Austriei – Viena. Aici, vizita noastra incepe cu un tur panoramic al orasului ce se va desfasura de-a lungul celebrului Ring Vienez unde putem admira:Opera de StatPalatul Imperial Hofburg, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater, Biserica Votiva si Domul Sf. Stefan. Dupa incheierea acestui tur puteti opta pentru vizite individuale la muzee, mici cumparaturi la magazinele de suveniruri sau vizita la Palatul Schonbrunn – resedinta de vara a Habsburgilor, unul dintre cele mai importante monumente austriace. Declarat monument national, intregul complex caruia ii apartin castelul, parcul cu numeroasele constructii, fantani si statuete, precum si gradina zoologica, cea mai veche din lume, face parte din 1996 din lista patrimoniului cultural Unesco. Cazare seara la
Hotel Ibis Heroes 3* din Budapesta.
Ziua 4 / Luni 31.12.2013BUDAPESTA – DEFILEUL DUNARII
Mic dejun. Timp liber in Budapesta sau plecare dimineata devreme intr-o excursie optionala, in Defileul Dunarii: Szentendre, Esztergom si Visegrad. Vom vizita orasul medieval Szentendre (Sf. Andrei) – oras muzeu in aer liber al artistilor plastici, Muzeul Martipanului, orasul medieval Esztergom si cetatea medievala Visegrad. Aici se organizeaza un spectacol de lupte cavaleresti si o masa tipic medievala (inclusiv bauturi: palinca, vinuri) in renumitul restaurant Renaissance (www.renvisegrad.hu), situat langa palatul regal de vara al regelui Matei Corvin (contra cost). Ne vom intoarce apoi la hotel sa ne pregatim pentru seara de Revelion. Cina de Revelion se va desfasura la Restaurantul Citadella (www.citadella.hu), aflat pe cel mai inalt punct din Budapesta (235 m) oferindu-ne cea mai buna priveliste a celor doua parti ale capitalei ungare – Buda si Pesta, in noaptea dintre ani. De aici vom admira cel mai frumos spectacol de artificii din Budapesta.
Ziua 5 / Marti 01.01.2014 – BUDAPESTA – FERMA FRATILOR LAZAR
In prima zi a anului 2014, dupa-amiaza va propunem o excursie la Ferma Fratilor Lazar unde vom fi intampinati cu preparate taranesti si bauturi; tot aici vom putea admira un spectacol de echitatie oferit de caii lipitani ai acestor campioni mondiali. Cazare seara la
Hotel Ibis Heroes 3*.
Ziua 6 / Miercuri 02 .01.2014 – BUDAPESTA – BUCURESTI
Dupa Micul dejun plecam catre Bucuresti. Sosire in Bucuresti in jurul orei 24.00, in functie de trafic si formalitati vamale.

Pachetul cu transport individual include:

– 4 nopti cazare cu Mic dejun la hotelul Ibis Heroes 3* din Budapesta;

Pachetul cu transport autocar include:

– transport autocar clasificat 3*;
– 4 nopti cazare cu mic dejun la hotelul Ibis Heroes 3* din Budapesta;
– Tur de oras Budapesta;
– Excursie la Defileul Dunarii;
– Insotitor de grup din partea agentiei pe traseu.

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

– Asigurarea medicala (aproximativ 35 lei/persoana);
– Cina de Revelion – 75 euro/persoana;
excursiile si vizitele optionale:
– Viena – 30 euro; Croaziera pe Dunare, cu cina inclusa – 30 euro; Spectacol lupte cavaleresti + pranz – 28 euro;
– Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;
– Alte servicii decat cele mentionate.

TARIFE:

Loc in camera dubla/tripla: 180 euro/persoana.
Copii 6.99 – 12 ani: 160 euro/persoana.
Supliment single: 129 euro/persoana.

Supliment transport autocar din Bucuresti 65 euro/persoana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *