OFERTA REVELION BULGARIA 2014

BANSKO

Localizare:

Este situat în orașul Bansko, intr-o zona foarte plăcută și liniștită, cu vedere frumoasa spre Pirin, Rila și Munții Rodopi. Se afla la 500 m distanță de principalul teleschi al stațiunii și la 10 minute de centrul orașului.

Facilitati camere:

Hotelul oferă 4 apartamente cu două camere, 9 apartamente de lux cu un dormitor (unele intre ele cu semineu) si 11 studiouri. Apartamentele de lux au terase cu vedere spre munte.
Toate apartamentele sunt dotate cu doua paturi pentru o singura persoana (single) sau un pat dublu, canapea, masuta de cafea, frigider, ceainic, telefon, conexiune gratuită la internet, TV cu programe prin satelit. Băile dispun de cabină de duș sau de cadă.

Facilitati Hotel:

Hotelul ofera oaspetilor sai: 24 ore recepție, room service, transport la statia de telechi, depozit de schiuri sau snowboard-uri, serviciu de spălătorie și călcătorie, seif la receptie, centru SPA, restaurant si bar.

TARIFE REVELION 2014

Perioada

Tip camera

Tip masa

Tarif

27.12.2013 – 03.01.2014*

Camera dubla

Bed & Breakfast (Mic dejun)

35 euro/persoana

NOTA:

Tariful include accesul gratuit la sala de fitness, sauna, baie ccu aburi, jacuzzi, internet, depozit echipament de schi, transfer pana la teleschi.

Suplimente:

Supliment Cina de Revelion: 45 euro/adult (Optionala).

* Minim 5 nopti de cazare in aceasta perioada.

*

Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *