Sejur SKI 2014 in Bulgaria la Hotel Banderitsa 4*

Localizare:

Hotelul Banderitsa 4* este unic in cultura tradiționala din Bansko. Este situat la 5 minute de centrul orașului și de partea veche a acestuia și la 15 minute de stația principala de telecabină.

Facilitati camere:

Hotelul dispune de 30 de camere duble și de 20 de apartamente, mobilate în stilul tradițional local, care, în același timp, ofera confort modern și facilități.Fiecare cameră dubla are televizor, telefon, mini-bar si baie cu cabina de dus.Fiecare apartament are dormitor, un living cu o zonă de bucătărie deschisă și o baie de lux. In noua construcție (Aripa B) exista studiouri șiapartamente.

Facilitati Hotel:

– Seif la recepție;

– Birou de schimb valutar;

– Fier de calcat (la receptie);

– Carti de credit acceptate;

– Depozit schiuri;

– Centru SPA;

– Restaurant si bar.

TARIFE 2014

Perioada

Tip camera

Tip masa

Tarif

11.01.2014-17.01.2014 Camera dubla Demipensiune 27 euro/persoana
18.01.2014-21.02.2014 Camera dubla Demipensiune 23 euro/persoana
22.02.2014-13.04.2014 Camera dubla Demipensiune 21 euro/persoana

Nota:

– Tarifele includ accesul gratuit la piscina acoperita, la sauna si baie de aburi, la camera de depozitare/pastrare a schiurilor si la mijlocul de transport (shuttle) catre telegondola.

Suplimente:

– Supliment Pranz: 10,25 euro/adult/zi.

*

Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *