OFERTA REVELION BULGARIA 2014

BANSKO

Localizare:

Hotelul Bansko 4* se afla la 1500 metri fata de teleski.

Facilitati camere:

Hotelul este structurat pe 4 etaje, cu 28 camere duble, 12 camere duble lux, 9 apartamente cu un dormitor si 4 apartamente cu 2 dormitoare.

Camerele duble (18 mp): doua paturi single, TV, incalzire, telefon, conexiune la internet, mini bar, baie cu cada sau dus, uscator de par. Podeaua este acoperita cu mocheta.
Camere Duble Lux (20 mp.): pat matrimonial sau doua paturi single, aer conditionat, TV, incalzire, telefon, conexiune la internet, mini bar, baie cu cada sau dus, uscator de par. Podeaua este acoperita cu mocheta.
Apartament cu un dormitor (42 mp): pat matrimonial, aer conditionat, incalzire, TV, conexiune la internet, mini bar, baie cu cada, uscator de par. Podeaua este acoperita cu mocheta.

Facilitati Hotel:

Piscina interioara incalzita, sala de fitness, sauna, masaj, restaurant, bar, 2 lifturi, seif la receptie (contra cost), internet cafe (contra cost), internet wireless (gratuit), birou de schimb valutar, depozit echipamente ski si snowboard, tenis de masa (contra cost), biliard, jocuri mecanice, sala de conferinte complet echipata, facilitati pentru persoanele cu disabiltati, shuttle bus pana/de la partii, parcare (in limita locurilor disponibile).


TARIFE REVELION 2014

Perioada

Tip camera

Tip masa

Tarif

28.12.2013 – 10.01.2014

Camera dubla (twin)

Demipensiune

57 euro/persoana

Suplimente:

Supliment Cina de Revelion: 70 euro/adult (Obligatorie).

*
Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *