OFERTA REVELION BULGARIA 2014

BANSKO

Localizare:

Hotelul Elegant Lux este un complex de vacanță de 4 stele, situat în stațiunea pitoreasca Bansko. Hotelul oferă camere cu vederi magnifice ale munților din jur – Pirin, Rila și Rodopi.
Locația hotelului este excelentă, fiind situat la doar 3 minute de telecabina principala, iar orașul vechi se afla la o distanta de numai 7 minute. In concluzie, Hotelul poate fi o alegere perfectă pentru o vacanță de neuitat.

Facilitati camere:

Elegant Lux oferă oaspeților săi: 10 garsoniere, 19 apartamente cu un dormitor, 6 apartamente cu două dormitoare – cu living și bucătărie, 7 apartamente cu două camere – fără living, 5 apartamente cu trei dormitoare – cu living. Unele dintre ele au si seminee.
Structura camerelor
Studio: dispune de 2 paturi normale si 2 suplimentare, o cameră si o baie. Ideal pentru cupluri, prieteni și familie, capacitatea maxima de cazare fiind de 4 persoane. Există un pat mare sau 2 paturi de o persoană, o canapea, o masă de bucătărie, un cuptor mare si un cuptor cu microunde, un frigider, o chiuveta, un prajitor de paine si ustensile de bucatarie.
Apartament cu un dormitor si living: dispune de 2 paturi normale si 2 suplimentare. In apartament exista 2 dormitoare si o baie – dormitor și cameră de zi cu bucătărie. Potrivite pentru cupluri, prieteni și familie, capacitate maxima fiind de 4 persoane. Există un pat mare sau 2 paturi de o persoană în dormitor. Camera de zi are o canapea, o masa, bucatarie complet utilata cu aragaz, cuptor, frigider, cuptor cu microunde, ulcior de apa chiuveta, prajitor de paine, ustensile.
Apartament cu două camere si living: 4 paturi normale si 2 suplimentare. In apartament exista 3 dormitoare, 3 băi și un WC separat, doua dormitoare si living cu bucatarie. Potrivit pentru familie sau prieteni, capacitatea maxima fiind de 6 persoane. Există 2 dormitoare sau paturi separate. Camera de zi are o canapea, o masa, bucatarie complet utilata cu aragaz, cuptor, frigider, cuptor cu microunde, chiuveta, prajitor de paine, ustensile.
Apartament cu doua dormitoare, fără cameră de zi: 4 paturi normale si 1 pat suplimentar. In apartament exista 2 dormitoare si 1 baie. Potrivit pentru familii sau prieteni.
Apartament cu trei dormitoare cu cameră de zi: 6 paturi normale si 2 suplimentare. In apartament exista 3 dormitoare, 3 băi și 1 WC separat . Una dintre camere este mare și are o canapea extensibila. Potrivit pentru familie mare sau un grup de prieteni, capacitatea maxima finnd de 8 persoane.

Facilitati Hotel:

– Acces la internet wireless;
– Parcare;
– Seif la receptie;
– Incalzire centrala;
– Depozit schiuri pentru echipamentul de schi propriu;
– Camera de depozitare;
– Zonă pentru fumători;
– Room service;
– Săli de conferință/petreceri;
– Centru de afaceri;
– Îngrijirea copilului;
– Spalatorie si curatatorie;
– Restaurant;
– Restaurant in gradina;
– Lobby Bar;
– Piscină interioară;
– Jacuzzi;
– Saună finlandeză;
– Sauna cu infrarosu;
– Sală de fitness;
– Masaj;
– Baie de aburi;
– Baie turcească – Hamam;
– Manichiura, pedichiura;
– Coafor, cosmetice studio.

TARIFE REVLION 2014

Perioada

Tip camera

Tip masa

Tarif

27.12.2013 – 05.01.2014*

Apartament cu 2 camere fara living

Bed & Breakfast

(Mic dejun)

46 euro/persoana

27.12.2013 – 05.01.2014*

Studio

Bed & Breakfast

(Mic dejun)

59 euro/persoana

Nota:

– Tarifele includ accesul gratuit la piscina acoperita, la Jacuzzi, la  sauna fina si la cea cu infrarosii, la baia de aburi si la baia turceasca, la sala de sport si la camera de depozitare/pastrare a schiurilor.

Suplimente:

Supliment pentru pranz sau cina: 8 euro/adult/zi.

Supliment Cina de Revelion – obligatorie: 75 euro/adult.

* Minim 3 nopti de cazare in aceasta perioada.

*

Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *