OFERTA REVELION BULGARIA 2014

BANSKO

Localizare:

Hotelul Elegant Spa este situat la baza Munților Pirin, la doar 3 minute de mers pe jos de teleschiul din Bansko. Hotelul oferă relaxare, servicii excelente, apartamente elegante și frumos mobilate.

Facilitati camere:

Hotelul Elegant Spa detine: 3 studiouri, 26 apartamente cu un dormitor, 8 apartamente cu doua dormitoare si apartamente cu un dormitor.
Studioul: dispune de un dormitor si o baie; este ideal pentru cupluri, prieteni și familie, capacitate maxima fiind de 3 persoane. Există un pat mare sau 2 paturi de o persoană, o canapea, o masa, bucatarie cu cuptor, frigider, cuptor cu microunde, prajitor de paine, vesela.
Apartament cu un dormitor si cu cameră de zi si o baie. Potrivite pentru cupluri, prieteni și familie, capacitatea maxima fiind de 4 persoane. Există un pat mare sau 2 paturi de o persoană în dormitor. Camera de zi are o canapea extensibila, masa, bucatarie complet utilata cu aragaz, frigider, cuptor cu microunde, prajitor de paine, vesela.
Apartament cu 2 camere si cu living, 3 băi și un WC separat. Potrivit pentru familie sau prieteni, capacitatea maxima fiinde de 6 persoane. Există un pat dublu sau 2 paturi de o persoană. Camera de zi are o canapea extensibila, masa, bucătărie complet echipată cu cuptor, frigider, cuptor cu microunde, prajitor de paine, vesela.
Apartament cu 3 camere si cu living: 3 dormitoare, 2 bai, un living, bucatarie, sala de mese. Potrivit pentru un grup de prieteni, capacitatea maxima finnd de 9 persoane.
Facilitati Hotel:
– Recepție de 24 de ore;
– Gradina;
– Parcare subterana;
– Acces la internet wireless;
– Camere pentru nefumatori;
– Camere pentru familii;
– Lifturi;
– Check-in/check-out;
– Incălzire;
– Camera de bagaje;
– Cemera pentru depozitarea echipamentului de schi propriu;
– Room service 24 de ore;
– Centru SPA;
– Restaurant si Bar.

TARIFE REVELION 2014

Perioada

Tip camera

Tip masa

Tarif

27.12.2013 – 05.01.2014*

Apartament cu 2 camere si living

Bed & Breakfast (Mic dejun)

53,50 euro/persoana

Nota:

– Tarifele includ accesul gratuit la piscina acoperita, la Jacuzzi, la  sauna fina si la cea cu infrarosii, la baia de aburi si la baia turceasca, la sala de sport si la camera de depozitare/pastrare a schiurilor.

Suplimente:

Supliment pentru pranz sau cina: 8 euro/adult/zi;

Supliment Cina de Revelion – obligatorie: 75 euro/adult.

* Minim 3 nopti de cazare in aceasta perioada.

*

Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *