Sejur SKI 2014 in Bulgaria la Hotel Euphoria Club & SPA 4*

Localizare:

Club Hotel and SPA Euphoria face parte din Borovets Euphoria Club, care se află într-o pădure de pini, la doar câțiva metri de centrul stațiunii și intrarea în centrul de schi.

Facilitati camere:

Complexul are 110 camere de lux, apartamente și vile. În Euphoria Club Hotel & Spa se combină designul interior, confortabil si primitor, cu stilul alpin modern.
Vilele din complex sunt pe două nivele, cu camere spațioase, semineu, grădină și parcare separată, situata la doar câțiva metri de pădure.
Camerele și apartamentele oferă următoarele facilități: baie proprie, incalzire centrala, acces la Internet, servicii de curatare zilnice, telefon, uscator de par, bucatarie complet utilata, TV prin satelit, un loc special pentru depozitarea echipamentului pentru schi, frigider, halate de baie, papuci, produse de igiena și cosmetica.

Facilitati Hotel:

– Parcare/garaj;
– Recepție (non-stop);
– Acces la internet wireless;
– Camere pentru nefumători;
– Camere pentru persoane cu dizabilitati;
– Teren de joacă;
– Sala de conferinte;
– Camera de depozitare echipament pentru schi;
– Centru SPA;
– Restaurante si baruri.

TARIFE 2014

Perioada

Tip camera

Tip masa

Tarif

09.01.2014-31.03.2014 Camera dubla Mic dejun 28 euro/persoana

NOTA:

Tarifele includ accesul gratuit la piscina, jacuzzi, baie cu aburi, sauna, internet wi-fi, transport pana la teleschi (doar iarna) si parcare exterioara sau garaj.

Suplimente:

Supliment Pranz/Cina/Fara bauturi: 8 euro/adult/zi.

*

Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *