OFERTA REVELION BULGARIA 2014

BANSKO

Localizare:

Hotelul este situat pe coasta de vest a râului Glazne. Este pe drumul principal pana la telecabină și la 500 m de centrul orasului. Hotelul este construit in stilul arhitecturii tipica bulgară pentru regiunea și este mobilat cu stil, in vederea unei sederi confortabile.

Facilitati camere:

Hotelul oferă 42 de camere duble, 3 apartamente  (suites), 2 apartamente, toate mobilate de lux. Fiecare este echipat cu TV prin satelit, telefon direct, mini-bar, uscător de păr și balcon.

Facilitati Hotel:

– Piscine interioare cu loc de joaca pentru copii;
– Centru Fitness;
– Sauna;
– Diferite tipuri de masaje;
– Gradina cu gratar si loc pentru copii;
– Restaurant si Bar.

TARIFE REVELION 2014

Perioada

Tip camera

Tip masa

Tarif

27.12.2013 – 02.01.2014* inclusiv


Camera dubla

Bed & Breakfast (Mic dejun)

47 euro/persoana

Nota:

– Tarifele includ accesul gratuit la piscinele acoperite, la sauna, la sala de sport, la camera de depozitare/pastrare a schiurilor si la mijlocul de transport (shuttle) catre telegondola.

Suplimente:

Supliment demipensiune: 6 euro/adult/zi;

Supliment Cina de Revelion – obligatorie: 70 euro/adult

* Minim 3 nopti de cazare pentru aceasta perioada.

*

Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *