OFERTA REVELION BULGARIA 2014

BANSKO

Localizare:

Park Hotel Gardenia este situat în moderna statiune de schi Bansko. Complexul hotelier este situat lângă parcul orașului, care are mai mult de 100 de hectare de soiuri diferite de arbori și un lac.

Facilitati camere:

Park Hotel Gardenia oferă 81 de camere duble standard, 4 camere duble delux si un apartament prezidential. Camerele sunt dotate cu telefon, televizor, seif, mini bar, acces la internet, sistem de încălzire separat. Băile sunt dotate cu cadă. Apartamentul si camerele de lux au jacuzzi, uscator de par, cosmetice de baie si buton de panica.

Facilitati Hotel:

– Birou de schimb valutar;
– Centru de spălătorie și călcătorie;
– Transfer gratuit la stația de schi inițială, la fiecare 30 de minute;
– Acces gratuit la internet Wi-Fi;
– Garderoba de ski si echipament pentru inchiriere;
– Transferuri diferite;
– Centru SPA;
– Centru de Business;
– Restaurant si Bar.

TARIFE REVELION 2014

Perioada

Tip camera

Tip masa

Tarif

28.12.2013 – 01.01.2014*

Camera dubla economica

Demipensiune

50,50 euro/persoana

02.01.2014 – 08.01.2014*

Camera dubla economica

Demipensiune

36,50 euro/persoana

Nota:

– Tarifele includ accesul gratuit la Internet, la piscina acoperita, la sauna si la baia de aburi, la sala de sport, la Jacuzzi, la Clubul pentru Copii (pana la orele 15:00), la camera de depozitare/pastrare a schiurilor si la mijlocul de transport (shuttle) catre telegondola.

Suplimente:

-Taxa turistica obligatorie: 5 euro/adult sau copil in varsta de 7-13,99 ani/sedere in hotel; copii cu varsta cuprinsa intre 0-6,99 ani sedere gratuita – nu achita aceasta taxa;

– Supliment Cina de Revelion – obligatorie: 50 euro/adult.

* Minim 5 nopti de cazare in aceasta perioada.

*

Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *