Sejur SKI 2014 in Bulgaria la Hotel Ice Angels 4*

Localizare:

Este situat chiar între telescaun şi teleski, avand o locaţie remarcabilă. Hotelul Ice Angels este la numai 73 km de Sofia şi la 125 km de Plovdiv.

Facilitati camere:

Hotelul este structurat pe 5 etaje, în stil alpin si oferă 28 camere duble, 8 studiouri (cele mai multe au semineu) si 4 apartamente superioare moderne, cu camere confortabile, proiectate să îndeplinească toate cerinţele unui hotel de 4 stele.

Camerele Hotelului Ice Angels sunt confortabile şi spaţioase, cu mochetă, zonă de relaxare şi un birou de lucru. Dispun de şemineu, vedere spre pârtii şi Internet Wi-Fi gratuit. Toate camerele sunt dotate cu televizor şi telefon.

Apartamentele sunt dotate cu: pat suplimentar (la cerere), telefon, TV prin cablu, Internet de mare viteză, minibar, room service, servicii de spalatorie si valet, baie echipata cu: cadă sau cu un duş, telefon, uscator de par si buton de panică.

Facilitati Hotel:

Centru SPA, jacuzzi, baie turcească, saună şi masaj, sala de  fitness, salon de infrumusetare, 2 magazine,  sala de conferinte cu 40 de locuri modern echipata, facilitati multimedia şi acces la Internet Wi-Fi, parcare, camera de bagaje, seif, birou de schimb valutar, centru medical, serviciu de spălătorie, valet, bar si restaurante. Hotelul accepta plata prin credit-carduri (Visa, American Express, Mastercard, Euroline).

TARIFE 2014

Perioada

Tip camera

Tip masa

Tarif

09.01.2014-14.02.2014 Camera dubla Demipensiune 47 euro/persoana
15.02.2014-21.02.2014 Camera dubla Demipensiune 67 euro/persoana
22.02.2014-31.03.2014 Camera dubla Demipensiune 47 euro/persoana

NOTA:

Tarifele includ accesul gratuit la piscina.

*

Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *