OFERTA REVELION BULGARIA 2014

BANSKO

Localizare:

Hotelul Lion a fost deschis în decembrie 2005, în unul dintre cele mai frumoase și liniștite locuri ale țării – Bansko – cea mai noua si mai moderna statiune de schi din Bulgaria.

Facilitati camere:

Hotelul dispune de:

– 167 camere duble. Jumătate din camere au paturi king-size, iar cealaltă jumătate – două paturi twin. Toate camerele sunt dotate cu paturi extensibile. Paturile extensibile sunt mai mici în camerele cu balcon, și mai mari la cele fara balcon. Toate băile au cadă.
– 16 camere de familie. Acest tip de cameră este foarte mare, mobilat cu un pat, o măsuță de toaletă cu o oglindă, o canapea și o masă. Există, de asemenea, o mica bucatarie, echipata cu o masă, un cuptor cu microunde și un frigider. Baia este mare, fiind echipata cu o cadă. Camerele de familie sunt potrivite pentru familii cu unul sau doi copii, sau pentru trei adulti.
– 8 apartamente. Acest tip de cameră este formată din două camere separate. În camera mare, există două paturi duble, o canapea, o mică bucătărie și o masă. În cealaltă cameră există un pat king-size, noptiere și o măsuță de toaletă.
Fiecare cameră are baie privată cu cadă și uscător de păr, TV, radio, mini-bar și telefon.

Facilitati Hotel:

– Sala de conferinte (100 locuri);

– Piscină interioară;

– Biliard;

– Sala de fitness;

– Salon de bronzat;

– Sauna si Baie de aburi;

– Masaj;

– Jacuzzi;

– Parcare;

– Restaurant si Bar.


TARIFE REVELION 2014

Perioada

Tip camera

Tip masa

Tarif

27.12.2013 – 02.01.2014*

Camera dubla

Demipensiune

63 euro/persoana

NOTA:

Tariful include accesul gratuit la piscina, sala de fitness, sauna, depozit pentru echipamentul de schi, tranfer dus-intors pana la partie.

Suplimente:

Supliment Cina de Revelion: 70 euro/adult (Obligatorie).

* Minim 3 nopti de cazare in aceasta perioada.

*

Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *