Sejur SKI 2014 in Bulgaria la Hotel Rila 4*

Localizare:

Este situat la poalele pârtiilor de schi şi la 200 de metri de telegondolă. Hotelul Rila 4* din Borovets oferă cazare cu vedere spre munte. Borovets este cea mai mare staţiune de schi din Bulgaria, cu piste de schi in lungime de 58 de km, ideală atât pentru începători, cât şi pentru schiorii experţi.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu linie telefonica directa, TV, cablu, acces Internet, chicineta, mini-bar, seif, baie cu dus, balcon.

Facilitati Hotel:

Recepție non-stop, salon de infrumusetare, bar, Internet, room service, serviciu de spălătorie, parcare, garaj, piscină. Pentru amatorii de snowboard există o pistă specială, echipată cu o instalaţie de teleski. Puteţi lua parte la una din drumeţiile oferite de hotel, organizate de către ghizi montani calificaţi. Alte activităţi includ ciclism montan, călărie sau pescuit. Hotelul Rila 4* găzduieşte un Centru SPA, diferite restaurante şi cluburi de divertisment, care va vor face sejurul foarte plăcut.

TARIFE 2014

Perioada

Tip camera

Tip masa

Tarif

12.01.2014-01.02.2014 Camera dubla Mic dejun 40 euro/persoana
02.02.2014-28.02.2014 Camera dubla Mic dejun 45 euro/persoana
01.03.2014-31.03.2014 Camera dubla Mic dejun 35 euro/persoana

NOTA:

Tarifele includ accesul gratuit la piscina, jacuzzi, parcare si internet wi-fi.

Suplimente:

Supliment Pranz: 10 euro/adult/zi;

Supliment Cina: 10 euro/adult/zi.

*
Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *