OFERTA REVELION BULGARIA 2014

BANSKO

Localizare:

Este unul dintre cele mai noi hoteluri din Bansko. Hotelul Royal Park & SPA permite clienților relaxare și recreere. Complexul este situat la 850 de metri de telegondolă și la 750 de metri de centrul stațiunii de schi Bansko.

Facilitati camere:

Hotelul Royal Park & SPA este impartit in 2 cladiri: Hotel Royal Park & SPA si Apartment Royal Park & SPA.
Hotel Royal Park & SPA este format din 42 camere duble și 15 apartamente.
Camerele duble sunt dotate cu 2 paturi (pat suplimentar), telefon, minibar, incalzire, TV, internet, baie cu duș, uscător de păr.
Apartamentele au un dormitor și living, două paturi, o canapea extensibilă dublă, telefon, mini-bar, incalzire, TV, internet, baie cu duș, uscător de păr.
Apartament Royal Park & SPA are în total 135 de studiouri și apartamente.
Studiourile au o camera mare cu 2 paturi, canapea extensibila, frigider, incalzire, chicineta cu chiuvetă, prăjitor de pâine, filtru de cafea, cuptor cu microunde, ceainic de apă caldă, tacâmuri, pahare, farfurii, baie cu duș, uscător de păr.
Apartamentele au 2 paturi, canapea extensibila dublă, frigider, incalzire, chicineta cu chiuvetă, prăjitor de pâine, filtru de cafea, cuptor cu microunde, ceainic de apă caldă, tacâmuri, pahare, farfurii, baie cu duș, uscător de păr.

Facilitati Hotel:

– Receptie;
– Sala de  Fitness;
– Seifuri;
– Sauna;
– Baie cu aburi;
– Piscina;
– Magazin;
– Centru SPA;
– Internet;
– Asistență medicală;
– Birou de schimb valutar;
– Parcare;
– Garderoba de ski pentru echipament propriu;
– Echipament de schi de inchiriat;
– Restaurant si Bar.

TARIFE REVELION 2014

Perioada

Tip camera

Tip masa

Tarif

28.12.2013 – 03.01.2014*

Camera dubla

Bed & Breakfast (Mic dejun)

44 euro/persoana

NOTA:

Tariful include accesul gratuit la piscina, sauna, camera de relaxare, sala de fitness, dulap de schiuri, transport pana la teleschi pana la ora 18:00, parcare si internet wi-fi.

Suplimente:

Supliment Demipensiune: 8 euro/adult/zi;

Supliment Cina de Revelion: 60 euro/adult (Optionala).

* Minim 2 nopti de cazare in aceasta perioada.

*

Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *