EARLY BOOKING 299 Euro/persoana(pana la 15.02.2014)

6 nopti cazare la hoteluri de 3 si 4 stele

Demipensiune in Budva la hotelul Fineso 4 *

Transport autocar

Ziua 1 (17.04.2014). Intalnire cu ghidul la ora 6.00 in parcarea Garii de Nord (Calea Grivitei – Muzeul CFR). Plecare din Bucureşti pe traseul Bucureşti – Piteşti – Slatina – Craiova – Drobeta Turnu Severin (trecerea frontierei în Sebia) – Belgrad.

In drum vizitam Turnul de Apa din Drobeta Turnu Severin, ne oprim pentru poze in clisura Dunarii la sculptura lui Decebal si vizitam Cetatea Golubac pe malul Dunarii in Serbia.

Cazare in zona Belgrad la Konac Knezevina 3* (www.knezevina.com/eng ) sau similar.

Ziua 2 (18.04.2014). Mic dejun. GRATUIT tur Belgrad (centrul orasului si  Biserica Sf. Sava). Plecare din Belgrad pe traseul Cacak– Podgorica – Budva. Distanţă 450 km. Cazare si demipensiune in Budva la hotel Fineso 4* (www.hotelfineso.com/eng) sau similar.


Mareste Harta

Ziua 3 (19.04.2014). Mic dejun. Vă propunem o excursie în Dubrovnik (Croaţia). Cazare si demipensiune in Budva la hotel Fineso 4* (www.hotelfineso.com/eng) sau similar (cinele se vor lua in vechea cetate a Budvei, la restaurantul Hong Kong, la aproximatic 15 minute de mers pe faleza). La 12 noaptea vom lua lumina de la biserica ortodoxa Sfanta Treime aflata in centrul vechi al Budvei.

HRISTOS A INVIAT !

Ziua 4.(20.04.2014) Mic dejun. Vă propunem un tur de Muntenegru. Se vizitează principalele atracţii turistice din partea de est a Muntenegrului: Cetinje, Golful Kotor (Kotor -patrimoniu UNESCO), Perast. Pentru un cost suplimentar de 5 euro se vizitează insula artificială şi Biserica Doamna de pe Stâncă aflată pe aceasta.
Cazare si demipensiune in Budva la hotel Fineso 4* (www.hotelfineso.com/eng) sau similar.

Ziua 5 (21.04.2014). Mic dejun. Timp liber in Budva.
Opţional, se poate organiza o excursie până la Ada Bojana (Ada Bojana este insula formată la vărsare de cele două braţe ale râului Bojana, în partea de sud a Muntenegrului, la graniţa cu Albania).

În drum se vizitează unul dintre cei mai vechi măslini din lume (Stara Maslina ~ 2000 ani) aflat în oraşul Bar şi se trece prin staţiunea estivală Ulcinj unde se vizitează vechiul oraş al piratilor.
Cazare si demipensiune in Budva la hotel Fineso 4* (www.hotelfineso.com/eng) sau similar.

Ziua 6 (22.04.2014). Mic dejun. Plecare spre Belgrad pe traseul Budva- Podgorica – Cacak- Belgrad. In drum, vom trece pe langa lacul Skadar si vom opri la Manastirea Moraca.
Cazare in zona Belgrad la Konac Knezevina 3* (www.knezevina.com/eng ) sau similar.

Ziua 7 (23.04.2014). Mic dejun. Plecare spre tara. Vom ajunge in Bucuresti seara, in functie de trafic si formalitati vamale.

Suplimente:

– Supliment camera single – 150 euro.
– Suplimente copii:

– copii 0-6 ani – gratuit;
– copii 7-12 ani  – 190 euro.

Tariful include:

  • 4 nopti cazare si demipensiune in Budva la hotel Fineso 4* (www.hotelfineso.com/eng) sau similar.
  • 2 nopti cazare cu mic dejun in zona Belgrad la Konac Knezevina 3* (www.knezevina.com/eng) sau similar;
  • Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale;
  • Asistenta turistica.

Tariful nu include:

  • Asigurare medicala de calatorie (recomandata – se poate incheia la Agentia Funny Travel);
  • Asigurare Storno;
  • Excursiile optionale *.

* – Excursie la Dubrovnik, Croatia – aproximativ 40 euro/persoana;
– Tur de Muntenegru aproximativ 35 – 40 euro/persoana;
– Excursie la Ada Bojana: vizita Delta – 30 euro; la cerere: masa pescareasca.

*
Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *