REVELION 2012 LA ISTANBUL!!!

Ziua 1. (28.12.2011): BUCURESTI – ISTANBUL

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 21:30 in Bucuresti in Parcarea din fata ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor si plecare la ora 22:00 pe ruta Giurgiu – Ruse – Stara Zagora – Istanbul.

Ziua 2. (29.12.2011): “HOS GELDINIZ !” – Bine ati venit in Turcia !

In cursul diminetii vom ajunge la Istanbul – singurul oras din lume situat pe doua continente (Europa si Asia). Prima impresie este coplesitoare. Istanbulul este unul dintre cele mai mari orase ale lumii, peste 20 de milioane de oameni fiind aici “acasa”.

Dupa cazarea la Hotel GRAND ANKA 4* www.grandankahotel.com / Hotel KAYA 3* www.kayaoteli.com.tr, va propunem o zi de relaxare sau o vizita in centrul vechi al orasului, in cartierele Laleli si Sultanahmen. Putem vedea aici MARELE BAZAR, una dintre cele mai mari piete din lume, cu peste 60 de strazi si peste 5000 de magazine. Bazarul este cunoscut pentru bijuterii, ceramica pictata manual, covoare, broderii, magazinele de vechituri si multe altele si atrage zilnic peste 250 000 de cumparatori.

Ziua 3. (30.12.2011): COMORILE ISTANBULULUI !

Astazi va propunem un tur pietonal printre “comorile Istanbulului”.

Agia Sofia, vechea biserica crestin ortodoxa ce a fost transformata in moschee, ne va intampina acum cu un muzeu in toata regula. La Moscheea Albastra (construita de sultanul Ahmet pentru a rivaliza cu Agia Sofia) – cea mai mare moschee din Istanbul, vom avea in fata una dintre cele mai faimoase atractii ale Turciei. In apropierea acestora ne asteapta si Palatul Topkapi, palat ce a gazduit toti sultanii otomani vreme de 4 secole, precum si Palatul Scufundat (Yerebatan Sarnici) unde putem admira cele 336 de coloane scufundate printre care se plimbau sutele de pestisori viu colorati. In incheiere putem face o plimbare la Hipodromul ce dateaza din perioada romana si in care s-au desfasurat de-a lungul timpului numeroase activitati sportive, curse si jocuri.

Ziua 4. (31.12.2011): PALATUL DOLMABAHCE

In ultima zi a lui 2011 va puteti relaxa sau puteti merge, optional, pentru a vizita Versailles-ul Turciei: Palatul Dolmabahce (ultima resedinta a sultanilor otomani dupa Topkapi). Legenda spune ca Sultanul Abdulmecid nu a vrut sa locuiasca pe acelasi pamant cu oamenii de rand si pentru asta a dispus umplerea unei parti din mare si construirea palatului pe acest teren. De aceea palatul a fost numit Dolmabahce – “pamant furat de la mare”.

Seara participam la CINA DE REVELION.

________________

“LA MULTI ANI 2012” !!!

______________________________

Ziua 5. (01.01.2012): CROAZIERA PE BOSFOR

Se spune ca daca ne plimbam pe 1 ianuarie, vom calatori tot anul! De aceea va propunem, optional, o croaziera pe apele Bosforului. Vom trece prin cea mai ingusta stramtoare din lume folosita pentru navigare, trecand totodata pe sub cele doua poduri suspendate ale acesteia. Plimbarea “printre cele doua continente” ne va face sa nu regretam alegerea facuta la inceput de an.

Ziua 6. (02.01.2012): ISTANBUL – BUCURESTI

Ne indreptam catre tara cu o scurta oprire la Edirne (vechiul Adrianopol) unde putem admira Moscheea Selimiye (Moscheea celor 999 de ferestre). In Bucuresti vom sosi dupa ora 24.00 in functie de trafic si formalitatile vamale.

Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior.

Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Grup minim 40 persoane.

HOTEL DATE DE PLECARE LOC IN CAM. DUBLA/ TRIPLA SUPLIMENT SINGLE
GRAND ANKA 4* 28.12.2011 – 02.01.2012 229 € 100 €
KAYA 3* 28.12.2011 – 02.01.2012 209 € 90 €

Hotel GRAND ANKA 4* www.grandankahotel.com este situat in Findikzade (Orasul Vechi), la o distanta de 2 km de Sultanahmet si 1.5 km de Piata Taksin, toate acestea fiind usor accesibile cu tramvaiul care opreste in fata hotelului. Cele 108 de camere spatioase sunt dotate cu grup sanitar si echipate cu TV, aparat de aer conditionat, telefon, internet, minibar si uscator de par. Hotelul dispune de salon pentru mic dejun, restaurant cu o capacitate de 250 locuri, fitness bar, baie tusceasca, sauna, masaj, salon de coafura, sala de fitness si parcare.


Hotel KAYA 3* www.kayaoteli.com.tr este situat la o distanta de 2 km de Sultanahmet. Cele 156 de camere sunt dotate cu grup sanitar si echipate cu TV, aparat de aer conditionat, telefon, minibar si uscator de par. Hotelul dispune de salon pentru mic dejun, restaurant cu o capacitate de 360 locuri, bar cu o capacitate de 160 locuri. Accesul usor, cu tramvaiul, spre principalele obiective turistice, face ca acest hotel sa fie foarte apreciat de cei care doresc o vacanta in Istanbul.


PRETUL INCLUDE:

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
– Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale ;- 4 nopti cazare cu mic dejun la Hotel GRAND ANKA 4* / Hotel KAYA 3* in Istanbul;– Shopping in Istanbul;

– Tur pietonal de oras in Istanbul;

– Vizita Moscheea Selimiye – in Edirne;

– Insotitor de grup din partea agentiei pe traseu.

– Asigurarea medicala;- Excursiile optionale:Palatul Dolmabahce – 10 euro

Croaziera pe Bosfor – 18 euro

CINA DE REVELION optional 65 euro

– Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;

– Alte servicii decat cele mentionate.

REDUCERI:

– Copil 0 – 6.99 ani: 55 euro transport (loc in camera dubla insotit de 2 adulti).

– Copil 7-12,99 ani: 110 euro (loc in camera tripla insotit de 2 adulti).

BONUS PENTRU INSCRIERI TIMPURII:

EXCURSIE LA PALATUL DOLMABAHCE PENTRU REZERVARILE EFECTUATE PANA LA DATA DE 15.11.2011

* Bonusul este valabil pentru plata integrala in maxim 7 zile de la data rezervarii.

Rezervarile efectuate in perioada de inscrieri timpurii nu permit anulari.

TRANSFERURI DIN TARA

Orasul Locul de intalnire Tarif Orasul Locul de intalnire Tarif
SUCEAVA Hotel Bucovina

30 €

SIBIU Motel Petrom-Pod Cibin 25 €
PIATRA NEAMT Hotel Central

30 €

BRASOV Mc Donald’s Calea Bucuresti

25 €

BACAU Parcarea Stadionului Municipal

30 €

SINAIA Gara

20 €

FOCSANI Parcarea Stadionului Milcovul

25 €

CAMPINA Banesti –avion

15 €

BUZAU Mc Donald’s Unirea

20 €

PLOIESTI Gara de sud

12 €

RM VALCEA Sala Sporturilor

18 €

PITESTI Mc Donald’s Gara

12 €

BUCURESTI Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE

Orele de imbarcare sunt comunicate cu 3 zile inainte de plecare si sunt calculate in functie de ruta aleasa pentru transfer si conditiile meteorologice. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intalnire cu cel putin 30 de minute inainte de ora comunicata pentru transfer.

Grupul NU VA ASTEPTA turistii care intarzie la imbarcare.

Transferurile din tara se efectueaza cu autoturism, microbuz, minibus, midibus sau autocar, in functie de marimea grupului !

NOTA:

1. In momentul rezervarii se va achita un avans de 30%, diferenta putand fi achitata cu pana la 20 de zile inainte de plecare. Persoanele care beneficiaza de oferta Bonus, achita avans de minim 50%, iar diferenta in termen de maxim 7 zile. Rezervarile care includ oferta Bonus nu permit anulari.

2. Se poate achita si in lei la cursul BNR din data efectuarii platii + 2% coeficient de risc valutar.

3. Asezarea in autocar va fi realizata de catre insotitorul de grup conform diagramei de imbarcare (in ordinea inscrierii turistilor in agentie). In cazul in care exista mai multe autocare, diagramele vor fi refacute in functie de punctele de debarcare necesare (in ordinea inscrierii turistilor in agentie). Din acesta cauza locurile in autocar nu se pot confirma in momentul inscrierii.

4. Tarifele pentru excursiile optionale sunt informative, zilele in care acestea se efectueaza se pot schimba in functie de orarul obiectivelor turistice.

5. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul lor sau de a-i permite parasirea teritoriului.

6. Clasificarea unitatilor de cazare de pe teritoriul Turciei corespunde normelor locale de clasificare.

7. La punctele de frontiera se va prezenta pasaport valabil pe durata sejurului. In cazul in care nu exista carte de identitate (vezi regimul minorilor), este obligatorie detinerea pasaportului.

8. Minorii care calatoresc insotiti de unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la frontiera acordul parental al parintelui care nu insoteste minorul, obtinut la notariat. Minorii care calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la punctul de frontiera acordul parental al ambilor parinti, obtinut la notariat, iar adultul insotitor trebuie sa detina cazierul judiciar valabil. Pentru mai multe informatii actualizate va rugam accesati www.politiadefrontiera.ro !!!

9. Agentia nu raspunde pentru bunurile furate, pierdute ale turistilor pe durata desfasurarii programului turistic.

10. In cazul in care grupul format va avea un numar mai mic de turisti decat cel necesar asigurarii transportului cu autocarul, agentia va oferi un alt mijloc de transport (minibus, microbuz).

Va multumim si va dorim distractie placuta!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *