Adresa: Carretera Macao – Arena Gorda, s/n | 23301 Punta Cana, Higuey
GPS: 18.734242 | -68.472204
Telefon: +1 809 476 7777
Fax: +1 809 412 2288
Email: puntacana@barcelo.com

Site: http://www.barcelo.com/BarceloHotels/en_GB/hotels/Dominican-Republic/Punta-Cana-Beach-Bavaro/hotel-barcelo-punta-cana/general description.aspx#sthash.etBF468H.dpuf

Localizare: Hotelul Barcelo Punta Cana 5* este situat chiar pe plaja din Punta Cana, parte componenta a Marii Caraibilor Dominicane, care iese în evidenta prin apele sale cristaline si plajele exotice de vis.
Facilitati hotel: Complexul hotelier de categorie Premium aflat pe plaja este inconjurat de gradini tropicale si dispune de 798 de camere si apartamente, care ies în evidenta prin eleganta si stralucirea lor. In plus, datorită serviciilor oferite de personalul complexului, turistii se vor bucura de maximum de confort si relaxare.
R
estaurantele din complexul Barcelo Punta Cana se disting prin varietatea lor, inclusiv cele 7 restaurante de specialitate de care turistii se pot bucura ca urmare a tipului de masa All Inclusive oferit de acest Hotel. De asemenea, vizitatorii pot servi cele mai bune cocktailuri si gustari in fiecare dintre barurile complexului hotelier Barcelo.
Turistii pot practica sporturi nautice sau se pot relaxa in uimitoarele
piscine cu vedere la mare in timp ce copiii se joaca in parcul acvatic. Fără îndoială, acest complex hotelier este alegerea ideala atat pentru familiile care calatoresc cu copii, cat si pentru cuplurile care doresc sa aiba parte de un moment romantic.
Este practic imposibil sa te plictisesti in acest complex hotelier.
– Pentru informatii suplimentare va rugam sa accesati linkul: http://www.barcelo.com/BarceloHotels/en_GB/hotels/Dominican-Republic/Punta-Cana-Beach-Bavaro/hotel-barcelo-punta-cana/general-description.aspx#sthash.etBF468H.dpuf

Perioada: 12, 13 sau 14.07.2015 pana pe data de 19, 20 sau 21.07.2015


TARIF: 543 euro/pesoana/sejur 7 nopti

Tariful include:

– bilet de avion la Compania Pullmantur Air, pe ruta Madrid – Punta Cana – Madrid (ZBOR DIRECT);
– transfer aeroport – hotel – aeroport;
– 7 nopti cazare la hotel 5*;
– regim masa All Inclusive;
– asistenta turistica pe toata perioada sejurului.

Tariful nu include:

– taxa guvernamentala de intrare in Republica Dominicană – 12$/persoana (se cumpara la destinatie sub forma cardului de turist) si taxa de iesire din Republica Dominicana – 20$/persoana (se achita la iesirea din tara);
– taxe de aeroport (152 euro/persoana);
– bilet de avion Bucuresti – Madrid – Bucuresti (la cerere, Agentia Enjoy Funny Travel va poate oferi transport pe ruta Bucuresti – Madrid – Bucuresti (aproximativ 300 euro, inclusiv cu cazare o noapte la Madrid);
– excursii optionale;
– asigurare medicala de calatorie si storno.

Orar de zbor informativ:

Zbor PullmanTur – PLM 1008 | Madrid (MAD): 16:30 – Punta Can (PUJ): 19:10
Zbor PullmanTur – PLM 1108 | Punta Can (PUJ): 21:20 – Madrid (MAD): 11:25 (plus o zi)

– Aceasta oferta pentru Hotelul Barcelo Punta Cana 5* beneficiaza de reduceri consistente de preturi, insa dispune de un numar limitat de locuri !!!
La frontiera este obligatorie detinerea unui pasaport valabil minim 6 luni. Asigurarea medicala de calatorie este obligatorie.

Profita de ultimele zile de reduceri speciale aflate in promotie !!! Nu rata ocazia !!!

– Pentru o oferta personalizata pe destinatia Republica Dominicana/Punta Cana Vara 2015 va rugam sa ne contactati si va vom oferi tarifele cele mai bune la momentul solicitarii Dvs !!!

– Pentru detalii si rezervari va rugam sa accesati urmatoarele adrese website:
www.funnytravel.ro/Republica Dominicana/ sau va asteptam la sediul nostru din:

Str. Emil Racovita nr. 2, Bl R18, Sc.B, Apt.41, Parter
Telefoane: +40314.218.196; +40731.413.160;  +40770.304.960
Program : Luni – Vineri 10:00 – 18:00
Email – disponibil si in afara orelor de program: office@funnytravel.ro

*

Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *