OFERTA REVELION BULGARIA 2014

BOROVETS

Localizare:

Complet renovat și restaurat, complexul hotelier Chamkoria 5* este situat în mijlocul liniștitei și frumoasei păduri seculare de conifere din Borovets, la o distanță de 1.200 de metri de pârtiile de schi.

Facilitati camere:

Hotelul oferă 11 apartamente de lux, 25 apartamente junior, 12 camere duble si 6 camere single. Camerele sunt confortabile și pot găzdui până la 3 turisti – 2 adulți și un copil, fiind dotate cu telefon, TV LCD, cablu TV, mini-bar, cele mai multe dispun de balcoane, care ofera vederi splendide. Băile sunt dotate cu cadă. Toate camerele sunt moderne și de lux, fiind amenajate în culori calde si reci.
Toate apartamentele sunt de lux, mobilate, dispunand de încălzire centrală și aer condiționat. Au două camere separate: un dormitor și un living cu o canapea extensibilă. Apartamentele junior sunt dotate cu canapea de colt.
Facilitati Hotel:

Hotelul oferă sala de fitness, sauna, baie de abur/vapori, baie romană, baie turcească, solar, piscină interioară, tenis de masă, biliard club, Darts, club de jocuri liniștite, club internet , sală de jocuri pentru copii, camera pentru copii (care ofera multe distracții și educator profesional), grădină de iarnă. La dispozitia clientilor sunt parcarile sigure și autobuze private de lux, care ofera transport gratuit spre pârtiile de schi și retur.

TARIFE REVELION 2014

Perioada

Tip camera

Tip masa

Tarif

27.12.2013 – 04.01.2014*

Camera dubla

Demipensiune

60 euro/persoana

NOTA:

Tarifele includ accesul gratuit la piscina, sala de fitness, transport dus-intors pana la partie, internet wi-fi si parcare.

Suplimente:

Supliment Cina de Revelion: 50 euro/adult (Obligatorie).

* Minim 7 nopti de cazare in aceasta perioada.

*

Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *