OFERTA REVELION BULGARIA 2014

BOROVETS

Localizare:

Este situat la numai 100 de metri distanţă de pârtiile de schi şi telecabină. Luxosul hotel este amplasat la poalele Muntelui Rila.

Facilitati camere:

Unic în stil şi mobilier, hotelul combină vacanţa la munte cu servicii de primă clasă şi un lux rafinat. Hotelul oferă 24 camere duble, 19 camere deluxe, 11 apartamente junior si 12 apartamente de lux. Festa Winter Palace 5* dispune de incalzire centrala, baile sunt mari şi confortabile si au cada sau dusuri.

Toate camerele sunt mobilate cu paturi king size şi mobilier în stil renascentist, draperii în auriu şi albastru, creând un sentiment de prestigiu si confort. De asemenea, au balcoane care dezvăluie peisaje montane fabuloase sau priveliste directa spre pârtii. Băile sunt în stil contemporan, fiind dotate cu căzi, jacuzzi sau duş.

Apartamentele sunt compuse dintr-un living si un dormitor separate. Pentru un confort maxim, dormitoarele si livingurile sunt dotate cu TV LCD.

Apartamente de lux sunt alcatuite dintr-un dormitor si un living, care permit cazarea familiilor cu copii. Hotelul are aer conditionat central iar în fiecare cameră exista cate un termostat. Camerele sunt dotate cu TV prin cablu, minibar, telefon, uscător de păr.

Facilitati Hotel:

Piscină interioară, sauna, baie de aburi, baie rusa, sala de fitness, masaj, internet wireless, incalzire centrala, jacuzzi, parcare, restaurant, bar si centru SPA.


TARIFE REVELION 2014

Perioada

Tip camera

Tip masa

Tarif

27.12.2013 – 04.01.2014*

Camera dubla

Bed & Breakfast (Mic dejun)

86 euro/persoana

NOTA:

Tarifele includ accesul gratuit la piscina, sala de fitness, sauna, baie cu aburi si internet wi-fi.

Suplimente:

Supliment Cina (bufet): 15 euro/adult/zi;

Supliment Cina de Revelion: 100 euro/adult (Obligatorie).

* Minim 7 nopti de cazare in aceasta perioada.

*
Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *