OFERTA REVELION BULGARIA 2014

BANSKO

Localizare:

Noul brand hotelier Premier Luxury Mountain Resort este situat la câțiva pași de stația de telegondolă și de centrul istoric al orașului Bansko; și-a deschis portile pe data de 1 mai 2009, introducând un mix exclusiv de cazare de lux, mese gourmet, tratamente pentru sanatate (wellness) superioare, facilități SPA și servicii de 5 stele excelente, unice in zona Bansko.

Facilitati camere:

La Premier Luxury Mountain Resort toate tipurile de camere sunt decorate cu gust și complet mobilate, asigurând cel mai înalt nivel de confort și de liniște pentru fiecare oaspete. Tipurile de camere oferite sunt : camere duble, apartamente si camere colectia PREMIER.
Camerele duble: au o suprafata de 30-42 mp și oferă un sejur confortabil pentru una sau două persoane.
Apartamentul Junior: are o suprafata de 45-60 mp, dispune de un dormitor separat și o cameră de zi, oferind un spațiu excelent pentru o sedere de neuitat pentru doua persoane.
Apartament Superior: este structurat pe două nivele și are o suprafata de 75 mp, fiind ideal pentru un sejur de 2 persoane.
Apartament Executive: este alegerea perfecta pentru familiile cu copii. Cele două dormitoare separate și un living spațios oferă toata intimitatea de care aveti nevoie. Ideal pentru o ședere de patru persoane.
Apartament Prestige Executive: este o abordare unica pentru lux, fiind structurat pe două nivele spațioase și două dormitoare. Ideal pentru o vacanta pentru 4 persoane.
Apartament Grand: oferă 3 dormitoare separate și un living spațios. Este alegerea preferată pentru ședere de până la 6 persoane.
Colectia Premier: este o selecție strictă de camere pentru cei care isi doresc tot ce este mai bun. Camerele sunt spațioase si au vedere spre Muntii Pirin.
In comparație cu camerele standard, cele din Colecția Premier includ:
– Vedere minunată spre poalele Muntelui Pirin;
– Mobilier italian modern;
TV LCD de 32 ” si un DVD player;
– Micul dejun la pat;
– Oportunitatea de a cumpara bilete pentru telechi, astfel încât turistii cazati in acest tip de camere să nu mai piarda timpul la coada.
Hotelul nu are camere pentru fumători.

Facilitati Hotel:

– Centru SPA;
– Centru de Business si Evenimente private;
– Restaurant si Bar.

TARIFE REVELION 2014

Perioada

Tip camera

Tip masa

Tarif

27.12.2013 – 10.01.2014*

Camera dubla

Bed & Breakfast (Mic dejun)

152 euro/camera

NOTA:

Tariful include accesul gratuit la internet wi-fi, centru SPA (piscina, 3 tipuri de sauna, sala de fitness), transport gratuit pana la Telegondola.

Suplimente:

Supliment Demipensiune (cina): 17 euro/adult/zi;

Supliment Cina de Revelion: 90 euro/adult (Optional).

* Minim 5 nopti de cazare in aceasta perioada.

*

Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *