Sejur SKI 2014 in Bulgaria la Hotel Regnum 5*

Localizare:

Hotelul Regnum este situat în apropiere de partie, la 400 m de teleski și 900 m de centrul statiunii, fiind construit la poalele muntelui Pirin și lângă râul Glazne.

Facilitati camere:

Hotelul are peste 100 de studiouri de lux, apartamente cu unul si apartamente cu doua dormitoare, complet mobilate si utilate pentru a satisface orice nevoie și dorință a clienților.
Studioul are un hol spatios pentru bagaje, o camera mare cu chicinetă și ustensile de gătit și un dormitor pentru 2 persoane sau o canapea dublaextensibilă. De asemenea, dispune de dulap, frigider, televizor, baie cu cabina de dus.
Apartamentul cu un dormitor are un hol spatios pentru bagaje, living cu bucătărie (dotata cu ustensile pentru gătit), frigider, TV, canapea mare extensibila pentru 2 persoane si un dormitor cu pat dublu, garderoba, baie cu cada sau cabina de dus si balcon.
Apartamentul cu 2 dormitoare are un hol spatios pentru bagaje, living cu bucătărie (dotata cu ustensile pentru gătit), frigider, TV, canapea mare extensibila pentru 2 persoane, 2 dormitoare cu pat dublu, garderoba, baie cu cada sau cabina de dus si balcon.

Facilitati Hotel:

– Receptie cu schimb valutar;
– Seifuri;
– Camera de bagaje;
– Room service;
– Piscina interioara cu sectiune pentru copii;
– Piscina exterioara;
– Piscina exterioara pentru copii cu tobogan;
– Sala de sport;
– Depozit pentru schiuri;
– Loc de joaca pentru copii;
– Sala de divertisment;
– Sala de conferinte;
– Salon de infrumusetare;
– Acces la internet;
– Centru SPA;
– Restaurant si Bar.

TARIFE 2014

Perioada

Tip camera

Tip masa

Tarif

14.01.2014-28.02.2014 Apartament executive Mic dejun 46 euro/persoana
01.03.2014-31.03.2014 Apartament executive Mic dejun 38 euro/persoana

NOTA:

Tarifele includ accestul gratuit la piscina interioara, sauna, baie cu aburi, hammam, dus cu socuri, sala de fitness, animatie pentru copii, depozit pentru echipamentul de schi cu facilitati de uscare a hainelor, tranfer dus-intors pana la Telegondola, internet.

Suplimente:

Supliment Demipensiune (Cina): 14 euro/adult/zi.

*

Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *