Ziua 1 (29 Decembrie) BUCURESTI – PARIS – MAURITIUS
Intalnire cu insotitorul roman de grup la aeroportul Otopeni, ora 13:15 pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE spre Paris. Sosire la Paris la 17:20 si plecare spre Mauritius la 23:25.
Ziua 2 (30 Decembrie)MAURITIUS
Sosire in Mauritius la ora 13:25. Transfer si cazare in camere deluxe la hotel HILTON MAURITIUS RESORT & SPA 5* (durata transferului: 45 minute). Cina la restaurantul hotelului.
Ziua 3 (31 Decemebrie)MAURITIUS – HILTON RESORT & SPA
Mic dejun. Astazi ne vom bucura de plaja, soare si de facilitatile oferite gratuit de hotel: waterski, windsurf, kayak, hidrobicicleta, snorkelling, croaziera cu barcuta cu fund de sticla si multe altele. Optional, pranzul poate fi servit la restaurantul situat direct pe plaja. Seara, cina festiva de Revelion in cadrul hotelului.
Ziua 4 (01 Ianuarie)LA MULTI ANI 2014!
Mic dejun. Astazi va propunem sa va incarcati bateriile pentru anul care tocmai a inceput si sa va bucurati de o relaxanta vizita la spa. Sauna si baia turceasca sunt gratuite, iar contra cost puteti beneficia de diferite tipuri de masaj. Seara, cina la unul din restaurantele hotelului.
Ziua 5 (02 Ianuarie)Parcul National Casela – excursie optionala
Astazi va propunem o vizita in Parcul National Casela, situat la aproximativ 30 de minute cu masina de hotel. Situat intre munti si mare, intr-un peisaj exotic incredibil de frumos, acest parc este una din atractiile insulei atat pentru adulti, cat si pentru copii. Veti putea mangaia zebre si caprioare, veti admira pauni care mai de care mai colorati, iar cei mai curajosi vor putea participa la “plimbarea cu lei”. Dupa amiaza, revenim la hotel pentru cina.
Ziua 6 (03 Ianuarie)Croaziera cu catamaranul – excursie optionala
Mic dejun. Astazi va propunem o zi pe Oceanul Indian. Ne vom urca pe catamaran in jurul orei 10:00 si vom naviga timp de 2 ore pana la una din insulele nelocuite din jur. La sosire, vom fi transportati cu barcutele la mal si ne vom bucura de timp liber si plaja intr-un peisaj de vis. In acest timp, echipajul va pregati masa de pranz: gratar din peste si pui, orez / cartofi si salata (bufet). Vom reveni pe catamaran pentru servirea mesei. Dupa pranz, doritorii pot face snorkeling (echipament asigurat). Vom reveni in port in jurul orei 16:00. Bauturile alcoolice si racoritoare locale sunt la discretie pe tot parcursul croazierei. Seara, cina la restaurantul hotelului.
Ziua 7 (04 Ianuarie)HILTON RESORT & SPA – timp liber
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si alte activitati in cadrul hotelului. Doritorii pot face o scurta croaziera (30 minute), oferita gratuit de hotel, pentru a admira delfinii inotand in larg. La aproximativ 20 minute cu taxi (12 eur/masina/sens) se afla Cascavelle Shopping Center, un mare centru comercial atat cu branduri locale, cat si internationale. Seara, cina la unul din restaurantele hotelului.
Ziua 8 (05 Ianuarie)Chamarel – “pamantul celor sapte culori” si distileria de rom – excursie optionala
Mic dejun. Excursie optionala la o alta atractie importanta a Insulei Mauritius – “pamantul celor sapte culori” este rezultatul expunerii rocilor vulcanice la intemperii. Ne vom “intrece” in identificarea culorilor, iar apoi vom admira Cascada de la Chamarel (90m), cea mai mare si impresionanta din Mauritius. Vom vizita apoi distileria de la Chamarel si vom afla mici secrete despre fabricatia romului. Revenim la hotel pentru cina si cazare.
Ziua 9 (06 Ianuarie)Port Louis – excursie optionala
Dupa micul dejun, va propunem o excursie optionala in capitala insulei, Port Louis. Excursia cuprinde un tur panoramic al orasului, plimbare prin zona portuara si timp liber in Piata Centrala. Acest bazar este locul ideal pentru achizitionarea unor produse locale (textile, condimente, fructe exotice, suveniuri), dar si pentru a face cunostinta cu atmosfera tipica. Seara, cina la restaurantul hotelului.
Zilele 10 / 11  (07 / 08 Ianuarie)MAURITIUS – PARIS – BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si odihna inainte de zbor. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Transfer la aeroport la ora 18:45 pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu plecare la ora 21:45 spre Paris. Sosire la 06:10 si plecare spre Bucuresti la 10:25. Aterizare la Otopeni la 14:15, pe 08.01.2014.
Tarif/persoana: 2.595 EURO (loc in camera dubla deluxe).
Supliment camera single: 1.600  EURO.
Copil 2-12 ani in camera cu 2 adulti: 1.410 EURO.
Servicii incluse:
transport avion Bucuresti – Mauritius si retur cu compania AIR FRANCE (schimbarea cursei la Paris);
8 nopti cazare cu demipensiune  in camere deluxe la hotel HILTON RESORT & SPA 5*;
cina festiva de Revelion;
croaziera de 30 minute “Dolphin Encounter”;
1 sedinta de masaj la spa-ul hotelului (15 minute);
transferuri aeroport – hotel – aeroport;
insotitor roman de grup.
Nu sunt incluse in pret:
taxele de aeroport 545 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
bauturile alcoolice sau racoritoare la mese;
excursiile optionale;
asigurarea medicala;
asigurarea storno (polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice).
Grup minim: 25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane tariful se suplimenteaza cu 30 EURO/persoana. Sub 20 de persoane agentia isi rezerva dreptul de a propune variante alternative.
Conditii de inscriere si termene de plata: Inscrierea se face pe baza unui avans de 30% din suma totala.
Conditii de anulare/penalizari:
– anulare incepand cu 03.12 – penalizare 100%
ORAR DE ZBOR (ore locale):
29.12.2013 Bucuresti 15:10 – Paris 17:20/23 :25 – Mauritius 13:25 (pe 30.12)
07.01.2014 Mauritius 21:45 – Paris 06:10/10 :25 – Bucuresti 14:15 (pe 08.01)
TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE DUS-INTORS (minim 2 pasageri):
– 25 EURO/adult si 10 EURO copil 2-12 ani din orasul PLOIESTI;
– 40 EURO/adult si 20 EURO/copil 2-12 ani din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;
– 45 EURO/adult si 20 EURO/copil 2-12 ani din orasul PREDEAL;
– 50 EURO/adult  si 30 EURO/copil 2-12 ani din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;
– 60 EURO/adult  si 30 EURO/copil 2-12 ani din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.

*
Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *