TITLE

DESCRIPTION

Despre noi

AGENTIA de TURISM

CINE SUNTEM: Agentia de Turism ENJOY FUNNY TRAVEL
Date de Identificare:
Societatea Comerciala: Enjoy Fanny Travel S.R.L.
Inregistrare: Nr. Registrului Comertului – J40/1353/2010
Cod Unic Inregistrare (CUI): RO 26499495
Sediu social: Bucuresti, Strada BALTITA nr. 12, Bloc B32, Scara 3, Etaj 1, Apt. 34, Sector 4, C.P. 041.477
Punct de lucru: Bucuresti, Strada EMIL RACOVITA nr. 2, Bloc R18, Scara B, Parter, Apt. 41, Sector 4, C.P. 041.756
Inainte de a pleca intr-o vacanta, e bine sa cunosti cu cine vei realiza aceasta calatorie, motiv pentru care iata cateva elemente de prezentare a Agentiei noastre si cateva dintre realizarile de pana acum:
Enjoy Funny Travel – experiente interesante incepand cu anul 2010
Cateva dintre realizarile noastre:
Siguranta si transparenta serviciilor prestate:
– avem parteneriate solide cu tour operatori/companii/agentii puternice, stabile si verificate, fapt ce garanteaza rezervari sigure si servicii prestate prompt la destinatie;
– la momentul rezervarii, oferim toate detaliile serviciilor achizitionate si confirmari clare direct din sistemele de rezervari ale partenerilor nostril importanti.
Consultanta de specialitate:
– destinatiile promovate au fost, deja, vizitate – in marea lor majoritate – de catre consultantii nostri, oferind astfel informatii mereu actuale, precum si recomandari in cunostinta de cauza referitoare la locatiile pe care le promovam;
– oferim gratuit informatii necesare si sfaturi esentiale vizand alegerea pachetului turistic potrivit, in conformitate cu cerintele, asteptarile si bugetele tuturor categoriilor de turisti care apeleaza la Agentia noastra.
Experienta acumulata:
– Benenficiem de o experienta activa in domeniul turismului de peste 7 ani si know-how avansat in materie, fapt care ne ajuta constant in procesul de a oferi servicii de calitate turistilor nostri;
– Compania este fondata din 2010 si a deservit deja peste 2.000 de clienti, care au transmis un feedback pozitiv la revenirea din calatoriile efectuate prin intermediul Enjoy Funny Travel;
– Experienta ne-a ajutat ca in acesti ani sa reusim sa realizam o rata de aproximativ 100% turisti multumiti de serviciile de care au beneficiat in timpul calatoriilor efectuate prin intermediul Agentiei Enjoy Funny Travel.
Flexibilitatea si promptitudinea:
– raspundem rapid, in maxim 24 de ore solicitarilor transmise de turistii nostri;
– serviciile noastre includ asistenta telefonica de urgenta timp de 24 ore, 7 zile din 7 pe timpul desfasurarii sejururilor si calatoriilor, oferind turistilor nostri in orice moment din zi si din noapte sprijinul necesar in solutionarea eventualelor probleme aparute;
– programele oferite de compania noastra sunt flexibile si pot fi adaptate usor, pornind de la variantele de baza, standard, cu scopul declarant de a se mula cat mai mult pe cerintele turistilor.
Fidelizarea clientilor:
– oferim tarife preferentiale si discount-uri consistente turistilor ce aleg sa apeleze constant la serviciile noastre si termene flexibile de plata;
– organizam evenimente de informare, prezentari de destinatii si informam constant turistii nostri cu privire la noutatile aparute in piata, cu privire la cele mai bune promotii disponibile in fiecare moment, pentru destinatiile de care acestia sunt interesati.
Oferim Garantia calitatii:

– avem in oferta noastra cele mai importante destinatii de vacanta (Turcia, Bulgaria, Grecia, Romania, Franta, Italia, Austria, Republica Dominicana, Mauritius, Maldive, Bali, Africa de Sud, Costa Rica, Tailanda etc.), avand parteneri externi proprii si de incredere, atat agentii locale, cat si mari touroperatori! O realizare importanta fiind organizarea de autocare proprii de Revelion in Ungaria si Grecia.
-dispunem de furnizori directi si seriosi, de incredere, care nu ne-au dezamagit niciodata!
– furnizam pachete atat in mod individual, cat si grupurilor de minim 10 pana la un numar oricat de mare de persoane!
– Pachetele noastre contin hoteluri situate central sau in apropierea locatiilor unde au loc evenimentele si, totodata, putem oferi ORICE hotel doresc turistii, la un pret competitiv!
– Turistii si agentiile partenere sunt PRIORITATEA noastra si actionam pentru a satisface si cele mai exigente cerinte intr-un mod profesionist.
Activitati Business, Corporate & Events:
Avem la activ evenimente si programe tip team-bulding organizate cu succes in acesti ani de activitate, dintre care cel mai important a fost un team-buildingul realizat in septembrie 2011 in Bulgaria, Nisipurile de Aur pentru o companie cu clienti VIP (o multinational aflata in tip 5 in domeniul IT din Romania), unde au participat circa 250 de persoane si au fost necesare eforturi organizatorice de exceptie, finalizate cu brio.

Cu activități desfășurate in intreaga Europa si nu numai, deținem, ca parteneri vechi si de incredere, o retea globala de colaboratori (DERTOUR, TUI, PULLMANTUR etc.), companii experte in domeniu, generand multiple oportunitati catre afaceri de calitate, conducand la cresterea motivatiei si satisfactiei Dumneavoastra in urma calatoriilor efectuate (business sau leisure/holidays)!
Ce nu oferim:
– servicii de o calitate indoielnica;
– nu promitem lucruri care nu se pot realiza sau care se indeplinesc doar partial.

Ce facem?

ENJOY FUNNY TRAVEL este partenerul potrivit, profesionist, flexibil cu care puteti sa economisiti bani pentru nevoile companiei Dvs. de business travel, si nu doar!
Partener DERTOUR, NECKERMAN, MEIER`s, JAHN REISEN, TUI, PULLMANTUR etc., noi avem grija sa oferim companiilor partenere beneficiile unei gestionari optime a volumului business travel prin:
– Sistem integrat de servicii, suport logistic si tehnologic avansat, precum si promtitudine;
– Personal tanar si flexibil, specializat, profesionist, dedicat;
– Raport optim pret-calitate si siguranta serviciilor;
– Reducerea costurilor si raportarea acestora;
– Acces prin sisteme online de rezervari DERTOUR/TUI Travel, NECKERMAN la peste 1.000 destinatii in lume;
– Managementul situatiilor de criza, adecvat si profesionist;
– Asistenta in situatii speciale;
– Programe avantajoase pentru personalul corporate, in functie de volum, colaborare pe termen lung: acces direct la oferte speciale, consultanta, discount la achizitionarea serviciilor de turistice.
Turism leisure/vacante:
Furnizam tuturor clientilor si partenerilor nostri, oriunde in lume (peste 1.000 de destinatii):
– pachete de vacanta / leisure, intern si extern (litoral, munte, balneo);
-cazare individuala, de grup sau de business / congrese / conferinte /targuri / simpozioane;
– pachete City Break cu servicii la sol complete si complexe;
– bilete avion, atat la companii de linie, clasice, cat si la companii low-cost sau zboruri charter;
– bilete transport (altul decat avion): bus, tren, rent-a-car;
– asigurari medicale si de calatorie;
– asistenta turistica 24 ore din 24, 7 zile din 7;
– organizarea unor evenimente corporate sau personale (pachete turistice personalizate);
– suntem specialisti in: turism in destinatii exotice, parcuri de distractie, participare la targuri si conferinte etc.

Turism de afaceri / Corporates:
Modelul nostru de business este in concordanta cu nevoile de cazare corporate complexe, motiv pentru care negociem si oferim solutii personalizate pentru toti clientii nostri.
– Experienta acumulata pana in prezent (incepand cu 2010), ne recomanda drept un partener adecvat in obtinerea de tarife bune – de grup sau promotionale – pentru clientii sai corporates.
– Negociem preturi speciale cu companiile aeriene, intotdeauna in interesul clientului,
pentru ca, la noi, Turistul Este Prioritatea Nr. 1.
– Consultantii nostri, care dispun de experienta si specializarea necesare, inteleg nevoia pentru un serviciu de foarte buna calitate si gasesc intotdeauna cele mai bune solutii la solicitarile clientilor nostri corporate.
– Promovand intotdeauna valoarea adaugata pentru clientii nostril si interesele acestora, Agentia Enjoy Funny Travel ofera servicii complete la sol, respectiv o gama larga de servicii de transport (altele in afara de bilete de avion): transfer, transport urban/taxi, bilete de tren, inchirieri masini si autocare. Utilizand furnizori cunoscuti si verificati la nivel mondial, Agenti noastra ofera clientilor corporate servicii de transport de foarte buna calitate, atat pe piata din Romania, cat si oriunde in lume, la orice fel de evenimente.
Parteneri si Clienti:
Partenerii noștri sunt branduri cunoscute de pe piata de travel.
Din 2010 pana in present ne-am intarit relațiile bune si am eliminat aspectele nesatisfacatoare!
Clientii nostri sunt persoane fizice, dar si companii, societati comerciale sau institutii din Romania.
Organizam cele mai reusite:
– calatorii de afaceri (targuri, expoziții);
– vacanțe și City Break-uri in pachete complexe, care conțin toate facilitatile, in asa fel incat clientii nostrii sa nu mai aiba nici un fel de griji;
– calatorii si teambuilding in Romania si in toata lumea.

Ce castigati daca lucrati cu noi?
– Brand cu reputatiee buna in piata, siguranta, profesionalism, competitivitate;
– acces la furnizori proprii si directi de servicii, fara intermediari;
– echipa tanara, flexibila si dinamica, formata din profesionisti, dispusi sa ofere asistenta turistica si sprijin 24 ore din 24, 7 zile din 7;
– asezarea Turistului in centrul activitatii noastre, Clientul Este Propritatea Nr. 1;
– flexibilitate, colaborare, partener bun, loial, serios si de incredere;
– bonusuri surprize, in funcție de calitatea cooperarii si oferirea de avantaje pe termen lung.

Ce pierdeti daca nu lucrati cu noi?
– un partener serios si de incredere, pe care va puteti baza in orice moment;
– vacante fara aparitia unor surprize neplacute ori in calatoriile de afaceri;
– tarife avantajoase si pachete adaptate nevoilor Dvs., la cel mai bun raport calitate – preț, in functie de prioritatile Dvs.;
– consultanta de specialitate / agent dedicat, adecvata nevoilor Dvs. de organizare a unei calatorii reusite din toate punctele de vedere (servicii complete și complexe);
– asistenta turistica si spirjin 24 ore din 24, 7 zile din 7;
– posibilitatea de a va motiva angajații oferindu-le beneficiile tichetelor de vacanta,
comercializate printr-un partener de incredere (pentru tot ceea ce inseamna piața romaneasca).

Intentii de viitor:
Modernizarea site-ului Agentiei, prin introducerea unei noi platforme care sa fie si mai prietenoasa cu turistii, sa le ofere mai multe optiuni de cautare a vacantelor si sa fie prevazut cu posibilitatea ca turistul sa-si configureze singur vacanta.
Intentionam sa extindem gama serviciilor oferite si sa ne specializam si mai profund in organizarea de evenimente de tip Turism Leisure/Corporate si “Team building”.

Echipa Funny Travel

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor

Adresa: Bulevardul Aviatorilor Nr. 72, Sector 1, București
Tel: (021) 312-1275, (0759) 045-333
Telefonul Consumatorului: (021) 9551
Apelarea numărului (021) 9551 poate fi taxată în funcție de tipul de abonament deținut de consumator Email: office@anpc.ro
Web: http://www.anpc.gov.ro

Enjoy Funny Travel

  •   Emil Racovita str. 2, Bl.R18, sc. B, ap.41, parter, Bucuresti

  •    Mobile: +40 731413160

  •    Mail: office@funnytravel.ro

Politia de Frontiera

Număr de urgență: (021) 9590
Web: http://www.politiadefrontiera.ro

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Direcția control, verificare și monitorizare turistică

Tel Verde: (0800) 868-282 (apelabil în toate rețelele de telefonie mobilă)
Web: http://www.mdrt.ro

© Copyright 2014 by Enjoy Funny TravelMade With In Bucharest